Marathon Eindhoven

Het komt steeds dichterbij: De marathon Eindhoven. Er zijn al een aantal Boschuil-leerlingen en ouders die zich hebben aangemeld, fantastisch!  

 

Heb jij je nog niet aangemeld? Het kan nog!  

 

Wij kiezen er dit jaar voor om de inschrijvingen niet meer via de Boschuil, maar via de algemene organisatie https://www.asmlmarathoneindhoven.nl/ te laten gaan. 

 

Je kunt je op zondag 8 oktober inschrijven voor de afstanden: 

  • Jumbo Mini Marathon 1,6 km (vanaf 4 jaar)  

  • RSM City Run 5,0 km (vanaf 8 jaar) 

 

Heb je je ingeschreven? Stuur een email naar juf Marielle (m.mak@skpo.nl) onder vermelding van marathon Eindhoven, naam, klas, en afstand.  

Je zult in de week voor de marathon een Boschuil t-shirt ontvangen en een brief met de verzamelplek en laatste informatie.  

  

Wil jij gratis een startbewijs voor Mini-Marathon of City Run verdienen? 

Doe mee met de speciaal georganiseerde wijkactiviteiten. Er zijn nog plekken vrij dus ben er snel bij, want vol = vol! 

Het programma 

  • Op 9 september organiseert Triathlonvereniging de Triotters een Ouder-kind-zwemloop én een Kinderzwemloop bij het ir. Ottenbad in Woensel. Maximaal aantal deelnemers: 50. 

  • Op 20 september organiseert Sportstuif een Colorrun met een afstand van 1,5 tot 2 kilometer in Meerhoven. Maximaal aantal deelnemers: 300. 

 

Meer weten over de wijkactiviteiten, het programma en/of wil je je aanmelden? Kijk op www.eindhovensport.nl/marathon-2023. Hier vind je ook de andere onderdelen van de ASML Marathon Eindhoven waar alle ouders, verzorgers, opa’s en oma’s aan kunnen meedoen. 

Met sportieve groet, 

Werkgroep sportevenementen.