Directieteam

De school is groeiende. Om die reden hebben we de directie uitgebreid. Lotte Monteiro is sinds een aantal weken het directieteam komen versterken. We hebben onze taken nu als volgt verdeeld:
 
Fréderique van Hout  Adjunct-directeur groep 1 t/m 4
 
Lotte Monteiro 
Adjunct-directeur groep 5 t/m 8
 
Thijs van Moorsel
Directeur
 
Fréderique en Lotte zullen voor collega's en ouders in hun bouw het eerste aanspreekpunt zijn. Thijs is als directeur eindverantwoordelijk. Lotte stelt zich hieronder aan u voor.
 

Beste ouders van de Boschuil,

 

Graag stel ik me aan jullie voor. Ik ben Lotte Monteiro, de nieuwe adjunct-directeur bovenbouw. Na de carnavalsvakantie ben ik op de Boschuil gestart, u heeft me wellicht al bij de deur zien staan of even kort gesproken.

 

De afgelopen 14 ben ik werkzaam geweest op een SKPO school, basisschool De Springplank. Hier ben ik als leerkracht gestart en doorgegroeid naar de functie van adjunct-directeur. Na zoveel jaar, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik kijk er naar uit om samen met het team aan de slag te gaan en een bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van het onderwijs op de Boschuil. Ik ben al erg fijn gestart.

 

De komende periode blijft vooral in het teken staan van kennismaken met team, kinderen en u als ouder(s). Voel u vrij om me aan te spreken als u me ziet!

 

Ik kijk uit naar een prettige samenwerking.

 

Met vriendelijke groet,

Lotte Monteiro l.monteiro@skpo.nl

 

Met vriendelijke groet,

 

Thijs van Moorsel

Directeur