Dinsdag verkort lesrooster i.v.m. de hitte.

Beste ouder(s)/verzorger(s),

De komende dagen wordt het ontzettend heet met dinsdag als uitschieter. En nou hebben wij net op die dag onze verhuizing gepland staan; een heleboel klassen gaan van lokaal wisselen. Omdat dit op een grote school een enorme organisatie is die vooraf strak gepland is, kunnen we helaas niet uitwijken naar een andere dag. We plannen het wel zo vroeg mogelijk in de ochtend. Gelukkig betekent het voor de klassen die verhuizen dat ze maar maximaal een half uurtje ermee bezig zijn. Wij zullen zorgen voor extra waterpunten.

Gezien de verhuizing in combinatie met de hitte, hebben we in samenspraak met de MR besloten om het lesrooster te verkorten: 

De school is dinsdag om 12.30u uit. 

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw kind op dat moment op te halen of van oppas te voorzien, zal de school hier uiteraard zorg voor dragen. Dat geldt ook voor de kinderen die naar de BSO gaan die dag. We zullen deze kinderen opvangen bij de lokalen waar we airco hebben met een aangepast programma. We vragen u om het even aan de leerkracht door te geven wanneer uw kind op school blijft. 

Verder zullen we de komende dagen ons programma aanpassen aan de warmte. We willen u vragen om een fles/bidon mee te geven die gevuld kan worden met water, zodat er voldoende gedronken kan worden. 

Een fijn weekend nog gewenst.
Met vriendelijke groet,

Thijs van Moorsel, directeur
Basisschool de Boschuil